top of page
Linje
Om Connected

Hva er Connected?

Connected er et kristent ungdomsarbeid som har samlinger annenhver fredag kveld kl. 19.30.
 

I vår har vi samlinger hvor vi spiser sammen og ser en film på ca. 20 minutter som åpner opp for samtale om den kristne troen. 

Sjekk ut

øNSKER DU Å BLI BEDRE KJENT MED

GUD & KIRKA? 

Bønn

 >

Woman with Bible

Bønn er helt enkelt å snakke med Gud. Du kan snakke med Gud om hverdagen din, både oppturer og nedturer. Gjennom bønn kan du invitere Gud inn i livet ditt og be Ham om hjelp, og like viktig, du kan takke Ham for det Han har gjort for deg og for den Han er. Bønn er en stor styrke for oss og er veldig viktig.

Lovsang

 >

Skjermbilde 2019-04-02 kl. 11.25.01.png

"Å gi lov" er kanskje et gammeldags utrykk, men å love Gud handler om å prise og gi ære til Gud for den Han er. Lovsang er musikk med tekster som handler om hvem Gud er og hva Han betyr for oss. Gjennom lovsang stiller vi oss framfor Gud hvor vi hengir oss og bekjenner vår tro og kjærlighet til Ham.

Spørsmål?

 >

Image by Jon Tyson

Når vi er unge eller ferske som kristne, kan det hende vi har mange spørsmål om tro. Vi oppfordrer deg til å stille spørsmål som handler om tro til f.eks. ungdomslederen eller pastoren din, for kanskje de har gode svar på akkurat det du lurer på.

Giver-tjeneste

 >

IMG_1110.JPG

For at Connected skal gå rundt, er vi avhengige av inntekter gjennom kiosk og gaver. Du kan være med å bygge et godt ungdomsarbeid ved å gi en gave til Connected. Det trenger ikke være mye, men kanskje det kan være så lite som å drikke en brus mindre i uka. Gi det du føler for i hjertet ditt, og vit at du vil få en lønn i himmelen!

Dåp

 >

baptism-3748725_1920.jpg

Når du har bestemt deg for å tro på Gud og følge Jesus, så er det neste steget å bli døpt i vann. Dåp er ikke noe du skal gjøre når du føler du er en «god nok» kristen, men dåpen markerer begynnelsen på det nye livet ditt sammen med Gud, og er en bekjennelse av at du tror på Ham. Du kan snakke mer om dåp med ungdomslederen eller pastoren din.

Tjeneste

 >

IMG_1108.JPG

Har du lyst å være med å arrangere gode ungdomssamlinger på Connected? Da er det mange ting du kan gjøre, som å stå i kiosken, styre lyd, synge, lede samlinger, lage videoer osv. Å ha en tjeneste er en naturlig del av å være med i en kirke. Spør ungdomslederen din om hva som kan være en god tjeneste for deg!

Praktiske tips for hvordan
du kan be hver dag

IMG_8293.jpg
IMG_8295.jpg
IMG_8297.jpg
IMG_8298.jpg
IMG_8299.jpg
Sjekk ut
Eventer
Image by Emmanuel Olguín

Ta med Gud i utfordringene

“Når alt virker vanskelig, skal vi ofte prøve å finne alle løsninger selv. ​

Det beste er å legge det i Guds hender, for han han har allerede den beste løsningen" 

 

—  Jon Ole Bagstad

Bilder
Følg connected på sosiale medier
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
Følg oss

SKal DU KOnfirmeres? Sjekk ut tentro!

bottom of page