Barnevelsignelse

BARNA er noe av det kjæreste vi har i vår kirke, derfor ønsker vi som menighet å be om Guds velsignelse over ditt barn. For oss er barnevelsignelsen en høytidsdag, hvor vi kan være med å ønske et nytt barn velkommen inn i Guds kjærlige favn.

 
 

Hva er en barnevelsignelse?

I vår kirke tror vi at man selv skal ta valget om å bli døpt, derfor praktiserer vi ikke barnedåp. På den måten kan man si at barnevelsignelse er vårt alternativ til barnedåp. 

Jesus sa «La de små barna komme til meg, og hindre dem ikke! For Guds rike tilhører slike som dem», og dette er en holdning vi ønsker å videreformidle. Som rene og uskyldige skapninger kommer barna inn i verden med blanke ark, og vi ønsker at Jesus skal være med å sette sitt preg på de arkene. 

Derfor ønsker vi som menighet å be om at Gud skal velsigne ditt barn og at Jesus skal gå sammen med barnet - hele veien. Vi tror at Gud tar imot alle barn med åpne armer, slik at en barnevelsignelse er en del av foreldrenes og menighetens måte å vise Guds omsorg for barna på. 

Hvordan foregår en barnevelsignelse?

Vanligvis arrangerer man barnevelsignelse når barna er noen måneder gamle. Barnevelsignelse skjer som en del av en søndagsgudstjeneste. I løpet av gudstjenesten vil foreldrene og barnet komme opp på scenen og bli presentert for menigheten. Deretter vil menighetens ledelse komme opp for å be en velsignelsesbønn over barnet. 

Ofte holder barnets familie en privat fest i etterkant av barnevelsignelsen, på samme måte som man gjør ved barnedåp.

Ønsker du at barnet ditt skal velsignes i vår menighet, er det bare å ta kontakt med oss. Vi hjelper med tilrettelegging for din barnevelsignelse.

Kontakt oss

E-post:

kontakt@tabernakletoyer.no
 

Adresse:

Haugsgutua 5
2636 Øyer

 

Åpningstider (kontor):

Tirsdag  10.00-14.00

Fredag 10.00-14.00

Org.nr. 975 566 056

Våre Gudstjenester

Vi har gudstjeneste hver søndag.
Oddetallsuker:
Gudstjeneste og Enter kl. 11.00

Partallsuker:
Gudstjeneste kl. 18.00.

Connected samles hver fredag kl. 19.00.

Se vår kalender her.

Giverside

Kontonummer: 2002.20.38460

Vipps: #41755

Ønsker du å gi direkte til vårt misjonsarbeid, kan du bruke kontonummer 2002.20.21606 eller Vipps #520918.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

@2019 Øyer Pinsemenighet