top of page

Misjon

Vi er en liten menighet med et stort hjerte for å hjelpe alle mennesker. Vårt arbeid strekker seg fra Øyer helt til Sør-Afrika.

Anker 1

Tabernaklet driver misjonsarbeid flere steder i verden. Vi har en misjonær som er utsendt fra vår menighet som jobber fulltid i Sør-Afrika og vi støtter misjonsprogram i Kenya. Flere medlemmer i menigheten har også vært misjonærer tidligere, som gjør at vi som felleskap har en stor iver for det arbeidet som gjøres i Afrika. 

Hvert år har vi en julemesse hvor vi samler inn midler til nødstilte barn i Afrika.

DU KAN HJELPE ved å gi et bidrag enten med Vipps til 520918 eller til kontonummer 2002.20.21606. Hver tredje søndag i måneden tar vi opp kollekt til misjon på våre gudstjenester, hvor du også kan gi en gave i kontanter.


Du kan også gi skattefrie gaver til bistands- og misjonsprosjektene våre ved gaver større enn 500 kr, helt opp til 25 000 kr per år. Merk betalingen med ditt navn, evt. også telefonnummer, og «skattefri gave». For personer som ikke har registert skattefrie gaver hos oss før, er vi avhengig av personnummer for å registrere skattefritak for gaven.

Vårt misjonsarbeid i
Sør-Afrika

Vårt misjonsarbeid i
kenya

bottom of page