Har du tenkt å konfirmere deg? Er du usikker på hvilket konfirmasjonsopplegg du skal velge? Da bør du vurdere å bli med på tentro!
Hva er Tentro?

Tentro er frikirkelig trosopplæring som du kan velge i stedet for kirkelig eller humanistisk konfirmasjon. Tilbudet bygger på et tydelig kristent rammeverk, men har et annerledes opplegg enn for eksempel Den norske kirke når det gjelder former og læringsmetoder. Det gjennomføres for de som begynner i niende klasse og foregår over ett skoleår med samlinger annenhver uke.

Tenårene er en viktig tid for ungdommer. Mange velger å konfirmere seg, og her er tentro et godt alternativ. Vi tar opp viktige spørsmål om tro og liv på en enkel og forståelig måte. I ungdomstiden hender det at man har mange spørsmål. Derfor ønsker vi at konfirmanttiden skal være en tid hvor konfirmantene får god undervisning om den kristne troen og om hva det faktisk vil si å tro på Jesus.

I Tentro møter du engasjerte ledere som ønsker å bli kjent med hver enkelt og som sørger for et år med mye moro.

I løpet av året drar tentro på tur hvor du blir kjent med lederne og de andre tentroelevene. På høsten drar vi på hyttetur eller overnatter i telt, og på våren drar vi på en litt lengre tur til Roma. Som en avslutning på året, avholdes en høytidelig seremoni hvor man tar på seg finstasen og kan invitere familie og venner. Vanligvis holder familiene private selskap i etterkant av seremonien.

Tentro er åpent for alle. Det betyr at man kan bli med selv om man ikke er døpt, er medlem i noen kirke eller tror på Gud. Det er et år hvor du vil lære masse spennende, oppleve nye ting og få nye venner.

Bli med på tur til

ROMA

Tema

I løpet av året får du omkring 20 temaer som i hovedsak handler om den kristne troen. Du vil  få mulighet til å snakke om de store spørsmålene om Gud, hvem Jesus er, hva han betyr for oss i dag og hvordan leve som en kristen. Vi vil koble dette sammen med din hverdag og ditt liv. Disse temaene blir lagt frem på mange forskjellige og kreative måter.

Her er eksempler på noen av temaene vi skal innom:

  • Gud «snapper» deg: Gud ønsker kontakt med mennesker

  • Hvorfor kom egentlig Jesus?

  • Bønn - Det å prate med Gud

  • «Speil, speil på veggen der» - Om påvirkning

  • I <3 MY CHURCH - Om kirken

  • «Pay it forward» - Om å gi det videre

  • En urettferdig verden

Opplev nye vennskap, ledere som bryr seg, spennende undervisning, turer og mye gøy!
 
Oppdag nye ting om deg selv, om kristen tro, om livet og om verden!

Få sjansen til å koble deg på et oppdrag. Du er unik, og ditt liv er en viktig del av en større plan!
Praktisk info

Hos oss har vi ungdomssamlinger annenhver fredag. Sjekk ut hjemmesiden til Connected!

Før oppstart har vi et uforpliktende foreldremøte. Her vil vi informere mer om opplegget og du får møtt noen av de andre foreldrene. For neste års konfirmanter har vi foreldremøte 28. august kl. 18.00 (datoen var tidligere 16. april, men på grunn av koronaviruset, har dette blitt utsatt til samme dag som oppstart for kullet 20/21).

Oppstart for kullet 2020/21 er fredag 28. august kl. 18.00. 

Samlingene tar vanligvis ca. 1-1,5 timer og skjer i Øyer pinsemenighet Tabernaklet, Haugsgutua 5, 2636 Øyer.

Påmelding

Hvis du ønsker å melde deg på kan du sende e-post til kontakt@tabernakletoyer.no eller ta kontakt med en av våre ledere. Du kan også fylle ut skjemaet under, og sende det inn til oss på e-post eller som brev.

Påmeldingsfrist er mandag 10. august 2020.

Påmeldingsfristen er ute, men er du fortsatt interessert? Vi har ledige plasser, så ta kontakt!

Påmeldingsskjema

Ledere:

Niklas Slettevoll

Tlf. 47664285

DSC_8509.jpg

Jon Ole Bagstad

Tlf. 90160302