top of page
Search
  • Tabernaklet Øyer

VI DELER UT GRATIS VED

Mange opplever at økonomien er merkbart strammere i adventstiden i år enn tidligere. Da ønsker vi å få folk til å bidra til å gjøre adventen litt varmere for folk ved å dele ut gratis ved.

Jan Vedum fra Tretten var mannen bak denne idéen, og i samarbeid med oss har vi muligheten til å kunne tilby litt ved til de som kjenner at økonomien er trang i år. Mange har sikkert lyst til å bruke penger på andre ting, men ser seg nødt til å bruke en god del på strøm og oppvarming. Ved å dele ut gratis ved til de som trenger det litt mer enn folk flest, håper vi at vi kan hjelpe med å gjøre prioriteringene litt lettere.


Vi har vært så heldige å få låne en stor container gratis fra Cramo maskinutleie på Hamar. På den måten kan vi ta imot ganske mye ved fra frivillige givere og distribuere den ut til de som tar kontakt med oss. Det er mange som produserer ved i Øyer og Tretten, så vi håper det er mange som har litt til overs for de som kanskje trenger det mer. Veden vil være mulig å hente etter avtale, men for de som har vanskelig for å hente selv, ønsker vi å være behjelpelig med å kjøre veden hjem.


Vi vet at over 1 av 5 i Norge bor i en husstand som ikke klarer en uforutsett utgift. Derfor vet vi også at det er mange der ute som kan ha godt av en hjelpende hånd. Samtidig er det knyttet et visst stigma til det å skulle ta imot hjelp fra andre. Derfor vil man kanskje ikke være «en av dem» som trenger hjelp. Av den grunn har vi lyst å gjøre det så enkelt så mulig, ved at man kan ta kontakt med vår pastor og avtale direkte med ham når og hvordan man ønsker å ta imot veden.


Hvis du bor i Øyer/Tretten og har bruk for ved, kontakt Niklas Slettevoll for å avtale mengde og hentetidspunkt: 47 66 42 85.


84 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page