top of page
Search
  • Tabernaklet Øyer

SAMMEN - høstleir for 3.-7. klasse


Pinsemenighetene i Innlandet arrangerer leir 8.-10.oktober. Påmeldingen er nå åpen!

På leir får du spennende og lærerike dager med lek, fart og masse gøy. Vi har med oss ledere som gjør sitt beste for at deltakerne skal ha det bra. Når du kommer på leir kan du forvente deg dette: Spennende bibelundervisning – God mat og fellesskap – Aktiviteter både ute og inne - Nye venner.

Leiren skal være på Skogstad Leirsted og ligger på Eina i Vestre Toten. Stedet ligger i landlige omgivelser rett ved Einafjorden med kort vei til skog, mark og bademuligheter. For veibeskrivelse trykk HER.

Leieren er fra lørdag formiddag kl. 11.00 til mandag ettermiddag kl.17.00 og du kan selv gi tilbakemelding på hvem du vil sove på rom med, slik at alle kan føle seg trygge på at de har noen kjente rundt seg. Mandag inviterer vi barn i 1. og 2. klasse, sammen med foresatte, til å være sammen med oss så de kan få en smakebit på leir. Da vil vi også vise noe av det vi har gjort.

Program: *kommer

Pris:

  • Leirpass 620 kr (50 kr moderasjon for hvert søsken)

  • Leirpass 570 kr - for deg som ønsker å bli medlem av leirklubben. Leirklubben mottar økonomisk støtte for hvert medlem. Med disse midlene kan vi videreutvikle aktivitet- og leirtilbud. (50 kr moderasjon for hvert søsken)

  • Dagspass inkl. to måltider 100 kr (1. og 2. klasse)

  • Dagspass inkl. to måltider 200 kr (foresatte)

Du kan melde deg på HER

Vi håper vi ser deg og gleder oss til leir!

107 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page