top of page

#CC18

Bli med på Connected Camp 28.-30. september 2018 - en litt annerledes ungdomsleir hvor du får rom til å utforske, utfordre og utfolde troen!

Påmelding

PÅMELDING

Connected Camp en ungdomsleir som er åpen for alle. Vårt mål er å kunne tilby mest mulig for lavest mulig pris, derfor lønner det seg å være tidlig ute med påmeldingen!

Earlybird før 1.januar: 200 kroner
Påmelding før 1.april: 300 kroner
Påmelding før 1.juni: 400 kroner 
Påmelding før 1.september: 500 kroner 
Påmelding på leiren: 550 kroner 

Påmelding gjøres via linken under og er ikke gyldig før pengene har kommet inn på kontoen til ConnectedCamp. 

Program

PROGRAM

Fredag:

18.00: Innsjekk

20.00: Møte med Niklas Slettevoll

22.00: Kveldsmat

22.30: Bibelsmugling

00.00: Bibelsmugling ferdig

01.15: Stille

Lørdag:

09.00: Frokost

10.00: Morgenmøte med Karl-Einar Bøhlerengen

11.30: Aktiviteter

13.00: Lunsj og mer aktiviteter

15.00: Slutt

17.30: Middag

19.00: Møte med Thomas Neteland

21.30: Kveldsmat

22.15: Connected Night Live og raveparty

Søndag:

09.30-10.30: Flexifrokost

11.00: Felles møte med menigheten + Thomas Neteland og ENTER

12.30: Kirkekaffe

TALERE:

Thomas Neteland
Thomas har gjort det til sin livsmisjon å gjøre Jesus berømt og tilgjengelig. Med entusiasme og overbevisning leverer han alltid ord av tro og oppmuntring til hørerne. Thomas er gift med Karoline Neteland og sammen har de vært ungdomsledere i Sentrumkirken Sandnes de 4 siste årene.

Karl-Einar Bøhlerengen

Vi er stolte over å kunne presentere vår tidligere lovsangsleder som en av talerne på #CC18. For tiden er Karl Einar ungdomspastor i Tønsberg og han har en utrolig evne til å treffe ungdom med et fantastisk budskap som er formidlet på en relevant måte!

Niklas Slettevoll

Vår egen pastor kommer for å dele med oss. Niklas har en mastergrad i teologi og har vært pastor i Tabernaklet i Øyer i to år. Han er gift med Kjersti og har to barn.

VISJON

Vår visjon med Connected Camp er å utruste og utfordre ungdom til å ta nye steg både i tro og i relasjoner. Vårt ønske for denne helga er å samle ungdommer til en helg fylt med glede, inspirasjon, relasjoner og vennskap som varer livet ut. 

Vi ønsker å legge til rette en relevant og inspirerende leir for både ungdom som tror og som ikke tror. Vi tror at det er viktig at ungdom finner et sted hvor deres tro og livssyn kan utforskes, utfordres og utfoldes. På Connected Camp gjør vi dette ved å sette Jesus i sentrum og lar unge mennesker møte Ham på en ny og spennende måte.

Det er ungdomsarbeidet Connected i Øyer pinsemenighet Tabernaklet som arrangerer leiren, men vårt mål er ikke at menigheten eller navnet "Connected" skal bli stort og kjent. Vårt mål er at Jesus skal bli kjent, og derfor håper vi at andre menigheter og ungdomsarbeid kan bli velsignet ved å bli med oss! 

Som kirke ønsker vi å være åpen for alle slags mennesker. Derfor arrangerer vi Connected Camp på Øyer ungdomsskole, ettersom det er en arena som er trygg og kjent for de fleste.

Visjon
Medarbeider

MEDARBEIDER

For å arrangere en leir som dette er vi avhengige av frivillige medarbeidere. Derfor håper vi at akkurat du ønsker å bidra med ditt talent slik at ungdommer skal få et glimt av hvem Jesus er. Vi tror at det å få frem menneskers talenter i en slik setting kan være til velsignelse for mange og til styrke for deg! Uansett hva du er god til så ønsker vi å utfordre deg til å bli med som medarbeider! 

Vi kommer til å sette opp medarbeidersamlinger fortløpende utover våren og sommeren slik at alle skal få med seg hva som skjer og hva de kan bidra med. 

Ønsker du å være med i medarbeiderteamet sammen med mange andre, så vil vi veldig gjerne legge deg til i facebook-gruppen vår.

Ikke Facebook? Kontakt Jon Ole Bagstad - 90160302

Medarbeiderkickoff - #CC18
00:00 / 00:00

Connected Camp arrangeres av ungdomsarbeidet Connected i

Øyer pinsemenighet Tabernaklet

bottom of page